Over ons

WHO WE ARE

Wij van TopCheapDeals zijn in 2013 begonnen met het importeren van producten die momenteel trendy zijn voor zowel jong en oud. Het begon allemaal als hobby, vooral voor vrienden en familie. Maar na lange tijd hebben we besloten om een website online te zetten, zodat iedereen de kans krijgt om deze zeer trendy artikelen te bemachtigen!

TopCheapDeals bestaat uit een jong dynamisch team dat zich met name bezighoudt met de nieuwste trends en modes. U kunt van ons verwachten dat wij kwalitatief en kwantitatief goede producten leveren tegen uiteraard de juiste prijs, dit kunnen wij mede garanderen door het specifiek uitzoeken van onze leveranciers!

FREE SHIPPING & RETURN

Free shipping on all orders over $99.

MONEY BACK GUARANTEE

100% money back guarantee

ONLINE SUPPORT 24/7

Lorem ipsum dolor sit amet.

2000

Bij ons bent u niet voortdurend aan het zoeken naar het juiste kopje, maar wij hebben een compacte overzichtelijke website. Zo proberen wij puur vanuit onze klanten te kijken, dit laten wij blijken door zowel service als kwaliteit te leveren.

2010

Wij zijn voortdurend bezig met het onderzoeken van de markt en het bijhouden van de nieuwste trends. Zo houden wij ons ook bezig met diverse landen, maken wij vergelijkingen en proberen de Nederlandse markt te vergroten. Wij streven ernaar zowel exclusieve als algemene artikelen te verkopen, constant proberen wij ons assortiment up to date te houden met de nieuwste trends!

2015

Bent u momenteel opzoek naar iets nieuws? Neem een kijkje in ons assortiment daar vindt u niet alleen de leukste gadgets, maar ook de meest exclusieve producten die u kunt gebruiken om als cadeau weg te geven of om uzelf te verwennen!
Ons assortiment bestaat uit verschillende artikelen, deze artikelen zijn geschikt voor, kinderen, mannen, vrouwen, jong en oud. Kortom voor ieder wat wils.

2018

Onze missie is: Het voor de klant vergemakkelijken om diverse goederen die vaak moeilijk vindbaar zijn op de Nederlandse markt onder de ogen te brengen bij de consument.